Over computerhulp@home

Dieter maakt iedereen wegwijs in de digitale wereld dankzij tal van opleidingen en workshops. Zijn persoonlijke aanpak is alvast één van zijn grootste troeven.

Over Computerhulp@home

In 2014 stampte Dieter Vanderplancke Computerhulp@Home uit de grond. Sindsdien helpt het bedrijf mensen met allerlei computervragen en -problemen. Van vervelende updates, defecte printers tot allerhande internet- en beveiligingsproblemen.

Om dergelijke vragen en problemen in de toekomst te voorkomen, zet de zaakvoerder sterk in op opleidingen en workshops. Al jaar en dag maakt hij bedrijven en particulieren wegwijs in de digitale wereld. Dat hij dit bovendien allemaal aan huis doet, is één van zijn grootste troeven.

Over Dieter

Vandaag runt Dieter Computerhulp@Home met hart en ziel. Toch kroop de computermicrobe al tijdens zijn jeugdjaren in de kleren. De eerste computer in huis liet duidelijk een indruk achter. Toen al maakte Dieter allerlei stappenplannen en checklists om de computervaardigheden van vrienden, kennissen en zelfs ouders op te schroeven. Dat Dieter graag kennis deelt, was toen al vanzelfsprekend. Met een job in het onderwijs gaat hij op datzelfde elan verder. Ondertussen volgt Dieter alle digitale ontwikkelingen op de voet en test hij alles eigenhandig uit.

Op die manier kan hij zijn nieuwste inzichten en vaardigheden in geuren en kleuren doorgeven. Het kriebelde weliswaar té hard waardoor hij besliste om een eigen zaak op te starten: Computerhulp@Home. Eind 2020 liet Dieter zijn job in het onderwijs links liggen en breidde hij een vervolg aan zijn succesvolle ondernemersverhaal. Vandaag staat Dieter immers voltijds aan het roer van zijn eigen computerzaak en dat voelt fantastisch. “Voltijds aan de slag gaan met mijn passie, is mijn grootste droom”, vertelt hij.