Opleidingen en workshops

De online wereld draait op volle toeren. Heb jij alle apps onder de knie of bots je weleens op problemen? Gelukkig ben je dankzij onze opleidingen helemaal mee!

Opleidingen & Workshops

Zit het digitale tijdperk je soms ook op de hielen? Je kinderen kunnen er eenvoudig mee overweg en ook je collega’s zijn digitale duizendpoten. Het is vervelend wanneer je Windows niet kan doorgronden en je de populaire applicaties maar niet onder de knie krijgt. Of misschien overweeg je wel een carrièreswitch, maar twijfel je aan je computervaardigheden? De opleidingen van Computerhulp@home kunnen je daarbij helpen. Eenvoudig foto’s en video’s posten in het WhatsAppgroepje van je familie, je computervaardigheden aansterken of een PowerPoint-presentatie vormgeven waar je collega’s écht van achterover vallen. Het kan!

Persoonlijke aanpak

Bij Computerhulp@Home draait het om jou! Mis je de digitale basis of verdiep je je liever in geavanceerde functies? Bij ons vind je alvast tal van interessante opleidingen die jou dat duwtje in de rug kunnen geven. Van werken met sociale media, Facebook en Excel tot werken in de Cloud en aan de slag gaan met smartphone en tablet. Geen al te theoretische uiteenzettingen, maar dynamische en interactieve opleidingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en verwachtingen. Staat jouw favoriete opleiding of workshop niet in het rijtje? Neem snel contact op en we bekijken samen wat ik voor jou kan betekenen.

Een opleiding op maat

Even wat kennis opsnuiven dankzij onze workshops of écht de kneepjes van het vak leren kennen dankzij een diepgaande opleiding? De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze opleidingen zet je bovendien helemaal naar jouw hand. We komen langs bij jou thuis of spreken af op kantoor. Ook dag en tijdstip liggen volledig in jouw handen zodat je de opleiding ten volle kan benutten. Nieuwe inzichten en praktische tips opdoen? Dat is waar Computerhulp@Home voor gaat!

Opleidingen voor bedrijven en verenigingen

Ook bedrijven en verenigingen kunnen bij Computerhulp@Home terecht om hun digitale kennis op te schroeven. De samenwerking tussen je team naar een hoger niveau tillen dankzij een cloudoplossing? Na een geschikte opleiding kunnen al je medewerkers eenvoudig én veilig aan de slag. Misschien zorgt een update van de Office-toepassingen (Word, Excel, PowerPoint, …) voor problemen of loopt de Outlook-inbox van je medewerkers dagelijks over? Investeer in je bedrijf én je medewerkers! Boek één of meerdere sessies op een locatie naar keuze bij Computerhulp@Home.

Ontdek onze Opleidingen en workshops!

Contacteer mij

Neem vrijblijvend contact op en laat me weten wat je vraag of probleem is. Ik bekijk hoe we het samen kunnen aanpakken. Jij leert wat je wil, volledig op je eigen tempo!