Feilloos aankoopadvies en verkoop

Een nieuw toestel in huis halen is geen eenvoudige klus.  Koop geen kat in een zak en vraag advies aan Computerhulp@Home

Een fantastische korting in het vizier voor je nieuwe laptop? Je kinderen worden groot en een nieuw toestel dringt zich op, of je oude pc begeeft het en is aan vervanging toe. Een nieuw toestel in huis doe je best niet over één nacht ijs. Koop geen kat in een zak en vraag advies aan Computerhulp@Home.

Een uitstekend toestel in huis halen?

Computers, smartphones en tablets bestaan in allerlei vormen en maten, je ziet haast het bos door de bomen niet meer. Een geschikt toestel kopen, betekent bovendien voor iedereen iets anders. De ene leest mails, voert zoekopdrachten uit via Google en bewerkt documenten in Word, Excel en PowerPoint. De andere gebruikt complexe tekenprogramma’s voor het werk en verdiept zich in allerlei games. Dé ideale computer in huis halen? Computerhulp@Home peilt naar jouw noden en verwachtingen en selecteert voor jou de geschikte toestellen. Ook wanneer jezelf een laptop op het oog hebt, kan je bij ons terecht voor advies. Samen een doordachte keuze maken? 

Keuzegemaakt? Klaar voor de aankoop!

Computerhulp@Home geeft niet alleen betrouwbaar advies, maar voegt ook de daad bij het woord. Je nieuwe tablet, computer of randapparatuur eenvoudig aankopen kan ook via ons.  De verdelers en bijhorende merken werden zorgvuldig geselecteerd waardoor jij steevast de ondersteuning krijgt die je verdient. Neem contact op en ontdek ons aanbod!